vanaf€ 9,95Per jaar
Geschikt voor:
zzpmkbaccountant
vanaf€ 9,95Per jaar
 • Modules kiezen
 • Overstapservice

Silvasoft Review

Het Nederlandse software bedrijf Silvasoft is gevestigd in Ridderkerk en bestaat uit 4 werknemers. Dankzij de keuze voor modules kan er al vanaf €9,95 gebruik worden gemaakt van het boekhoudprogramma.

VOORDELEN:

 • Kiezen uit modules
  Vanaf €9,95 per maand
 • Bankkoppelingen
  Met alle grote banken in NL en BE
 • Gratis overstapservice
 • Opzegbaar
  Het abonnement is per maand opzegbaar
 • 30 dagen gratis proefaccount

NADELEN:

 • Géén all-inclusive abonnement

AANBIEDING

Er is momenteel géén aanbieding actief.

>> Silvasoft bestellen

Modules:

Periode: Boekhouden
Facturatie Offertes
       
per maand: € 9,95 € 5,95 €4,95
korting: n.v.t. n.v.t. n.v.t.
  bestel
bestel bestel

Modules & Tarieven

Silvasoft onderscheid zich van andere boekhoudprogramma’s door alle functionaliteiten als losse modules aan te bieden. Dit heeft enkele voordelen maar ook nadelen. Wie slechts één module nodig heeft kan al voor €5 per maand gebruik maken van het programma. Merk je echter dat je naar verloop van tijd steeds meer modules gaat toevoegen dan kun je zo meer dan €20 per maand aan abonnementsgeld uitgeven.

De belangrijkste module voor de meeste ZZP’ers en MKB’ers is de module Boekhouding. Met deze module kun je de boekhouding voeren en ook de BTW aangifte doen. Een automatische bankkoppeling is helaas niet inbegrepen en dit is extra die €4 per maand kost.

Ook is de boekhoud module uitgevoerd zonder mogelijkheid tot factureren, dat zit namelijk in de module Facturatie à €5,95 per maand. Een tweede belangrijke functionaliteit die als losse module dient te worden aangeschaft is Offertes & orders. Zonder de module Offertes kun je géén offertes opmaken en versturen. We raden aan deze drie modules minimaal aan te schaffen wat de maandelijkse kosten net boven de €20 per maand brengt.

Bankkoppelingen

Het is mogelijk om een koppeling te maken tussen Silvasoft en uw bankrekening. De grote banken zowel in Nederland als in België zijn gekoppeld, dit zijn: ABN-AMRO, Rabobank, ING, ASN Bank, Knab, SNS Bank, RegioBank, Triodos en in België: KBC, BNP Paribas Fortis, Belfius, ING, CBC, AXA Bank.

Elke nacht zal Silvasoft de af- en bijschrijvingen van uw (zakelijke) rekening verwerken in de administratie. De kosten voor deze automatische koppeling zijn €4 per maand (per rekening).

SilvaSoft software

De mogelijkheden van Silvasoft zijn uitgebreid, het is een zeer volledig boekhoudprogramma voor zowel starters (vanaf €9,95 per maand) als MKB’ers. Onder andere inbegrepen zijn een BTW aangifte, ICP opgave, Scan & Herken / Mail & Herken, boekjaar afsluiten, grootboekrekening en meer.

silvasoft software

Voordelen van Silvasoft

Doordat Silvasoft met modules werkt kun je al vanaf €9,95 per maand gebruik maken van de boekhoudsoftware.

Er zitten bij Silvasoft géén limieten op aantallen, er is geen maximum op het aantal facturen of afschrijvingen, alles is onbeperkt.

Er is een gratis overstapservice voor klanten die momenteel met andere software werken.

Klanten zijn enorm tevreden, meer dan 100 klanten beoordelen de software gemiddeld met een 9,6.

30 dagen gratis proberen, bekijk en test de software zelf om te zien of dit aansluit bij je wensen.

Silvasoft Samenvatting:

  Standaard
Modules
Overstapservice (gratis)
Opzegbaar (per maand)
Betalen voor bankkoppeling
   
Vanaf prijs €9,95

>> Bestellen bij Silvasoft
30 dagen risicovrij

Top 5 Boekhoud Software

Score 9,8
Score 9,5
Score 9,4
Score 9,3
Score 8,7