€5,00 vanaf€ 4,16Per maand
Geschikt voor:
zzpparticulieraccountant
€5,00 vanaf€ 4,16Per maand
  • Ideaal voor ZZP'er
  • 30 dagen gratis

Rompslomp Boekhoudprogramma voor ZZP’ers

Rompslomp is een boekhoudprogramma gericht op de ZZP’er. Rompslomp is gevestigd in Utrecht en sinds 2015 actief met als doel gebruiksvriendelijke administratie software te bieden aan Freelancers en ZZP’ers.

Wat gelijk opvalt aan Rompslomp is dat er een ‘altijd gratis’ abonnement is in tegenstelling tot een gratis proefperiode zoals bij de meeste boekhoudprogramma’s. Bekijk in de pakketten en tarieven of dit voor jou een passende oplossing is.

 

VOORDELEN:

  • Goed ‘gratis’ abonnement
  • Maandelijks abonnement mogelijk
  • 100% gericht op ZZP’er
  • Volledige cloud software

NADELEN:

  • Aantal boekhoudingen is beperkt
  • Automatische bankkoppeling kost €5 extra
  • BTW pas vanaf ‘Pro’
  • Géén telefonische support

AANBIEDING:

Bij een abonnement van Rompslomp ontvang je 2 maanden gratis wanneer je gelijk voor 1 jaar betaald.

>> 16 % korting op 1-jarig abonnement

Pakketten & Tarieven

Rompslomp biedt 3 abonnementen aan om uit te kiezen, dit zijn Gratis, Plus & Pro. Het Gratis pakket is altijd gratis

  Gratis
Plus Pro
       
per maand: gratis € 5 € 15
       
  bestel
bestel bestel

 

Software

De software van Rompslomp is erg overzichtelijk en werkt goed en snel. Het is erg handig dat Rompslomp al een voorbeeld factuur heeft klaar staan waar je bedrijfsnaam gelijk al in verwerkt staat. Zo krijg je snel een beeld over hoe een factuur er uit komt te zien.

Rompslomp interface

Wat gelijk opvalt is dat Rompslomp gebruik maakt van het feit dat het een wat kleiner bedrijf is. Zo zie je in het dashboard gelijk foto’s van Niels en Soraya waar je een vraag aan kunt stellen. Dit zijn twee van de zeven medewerkers die ook op de website van het bedrijf staan.

Klanten die voor het eerst binnenkomen via een gratis abonnement krijgen gelijk een slimme korting om te Upgraden naar Pro met 3 maanden gratis.

Conclusie

Gratis versie
Rompslomp is een mooie nieuwkomer in de markt van administratie software. Ze richten zich volledig op freelancers en ZZP’ers wat er weliswaar voor zorgt dat MKB ondernemers zich niet aangetrokken voelen maar voor de kleine bedrijven is dit een mooie dienst. Het is uniek dat een dienst zo volledig is en voor altijd gratis te gebruiken is.

  Bankkoppeling betaalde extra
Wat tegenvalt is het feit dat een Bankkoppeling altijd een betaalde extra is, zeker als je kiest voor een Premium abonnement van €15 per maand voelt het vervelend als je dan voor zo’n belangrijke functie weer €5 moet bijbetalen.

 Premium voor meer boekhoudingen
Ook het aantal boekhoudingen is beperkt. Het betaalde Pro abonnement kan maximaal voor 1 boekhouding worden gebruikt, een ZZP’er die met een holding BV en een werk BV werkt heeft echter al twee boekhoudingen nodig. Bij het Premium abonnement kunnen er wel tot 3 boekhoudingen worden gevoerd.

>> Bestellen bij Rompslomp
maandelijks opzegbaar

Top 5 Boekhoud Software

Score 9,8
Score 9,5
Score 9,4
Score 9,3
Score 8,7