Rompslomp voegt Scan & Herken toe aan software

De optie Scan & Herken is in september toegevoegd aan de software van Rompslomp. Met deze functionaliteit is het mogelijk om bonnetjes en rekeningen te scannen zodat de administratiesoftware vervolgens zelf herkent wat voor transactie dit is geweest om dit gelijk automatisch in de administratie te verwerken.

We kennen deze functie al van andere boekhoudprogramma’s zoals e-Boekhouden.nl en Silvasoft. Het is mooi om te zien dat ook Rompslomp dit nu beschikbaar maakt. Rompslomp is actief aan het verbeteren dit jaar, in mei 2020 maakte het bedrijf bekend dat de automatische bankkoppeling was toegevoegd aan het programma. De  mogelijkheid Scan & herken kost €5 extra per maand per boekhouding. Bij de concurrent e-Boekhouden.nl is deze optie standaard inbegrepen en hoef je niet bij te betalen.

Rompslomp is één van de prijsvechters in de markt met een gratis abonnement enkel voor het maken van facturen en een volledig Pro abonnement van €15 per maand waarbij je de volledige boekhouding kunt verwerken.