vanaf€ 39,00Per jaar
Geschikt voor:
mkbaccountant
vanaf€ 39,00Per jaar
  • 30 dagen gratis uitproberen
  • 500.000 MKB gebruikers

Exact Boekhouden Review

Exact is marktleider in financiële en bedrijfssoftware. Het bedrijf is ruim 30 jaar actief en bedient zowel in Nederland als internationaal duizenden bedrijven. Het van origine Nederlandse bedrijf werd al in de jaren 80 internationaal actief. Inmiddels opereert Exact in 20 landen met ruim 1.500  medewerkers.

Naast een eigen boekhoudprogramma biedt Exact ook specifieke software aan voor: Accounting, ERP, Salaris & HR en meer.

 

VOORDELEN:

  • Zeer goede software
  • Veel functionaliteiten
  • BTW – en ICP-aangifte
  • 30 dagen gratis proberen

NADELEN:

  • Max. 5 verkoopfacturen in basispakket
  • Max. 1 administratie in basispakket
  • Hoge tarieven

AANBIEDING

Er is momenteel geen aanbieding actief bij Exact Online Boekhouden.

Abonnementen:

Maak een keuze uit de de drie abonnementen van Exact Online Boekhouden.

Abonnement Essentials
Plus Professional
       
per maand: € 39 € 69 € 99
proefperiode 30 dagen
30 dagen 30 dagen
  bestel
bestel bestel

Abonnementen & Tarieven

Exact Online Boekhouden is te bestellen in drie verschillende abonnementen: Essentials, Plus en Professional.

Het Essentials pakket is geschikt voor één gebruiker met één administratie en één bankrekening (niet uit te breiden). Dit abonnement kost €39 per maand en heeft ook als belangrijke beperking een limiet van 5 facturen per maand.

Het Plus pakket geeft de mogelijkheid om twee administraties te beheren en ook twee gebruikers toegang te geven tot deze administraties, verder uit te breiden tegen betaling. . Er is een limiet van maximaal 100 facturen per maand en 5 bankkoppelingen. Het Plus abonnement kost €69 per maand.

Voor de grotere MKB gebruiker is het Professional abonnement beschikbaar. Zowel het aantal verkoopfacturen als het aantal bankkoppelingen is in dit abonnement onbeperkt. Wel geldt ook hier standaard de limiet van 2 gebruikers en 2 administraties, beide tegen betaling uit te breiden.

Software & Functionaliteiten

Exact heeft tientallen jaren ervaring in de markt van bedrijfssoftware en weet niet voor niets veel grotere bedrijven aan te trekken. De software biedt tal van mogelijkheden en ook voor kleinere MKB bedrijven zijn er interessante features zelfs al in het instap pakket beschikbaar. Zo zijn dingen als BTW – en ICP-aangifte  en automatische incasso standaard inbegrepen in het goedkoopste abonnement. Toch zal het instap abonnement meestal niet genoeg zijn met name door de limiet van 5 verkoopfacturen per maand. Het Plus abonnement biedt voor €69 per maand de mogelijkheid tot maximaal 100 verkoopfacturen per maand te versturen.

Klantenservice

Exact heeft een grote hoeveelheid ondersteuning online staan in de vorm van een database met vragen en antwoorden maar ook met regelmatig nieuwe webinars over specifieke onderwerpen.

Gebruikerservaringen

Als we kijken naar de gebruikerservaringen van klanten van Exact Online dan zien we dat zij het bedrijf beoordelen met een 7.1 / 10 bij Kijoh en een 1,9 / 5 bij Trustpilot. De positieve ervaringen richten zich met name op de software, zowel qua functionaliteiten als gebruiksvriendelijkheid. De negatieve ervaringen lijken met name gerelateerd aan de klantenservice en de administratie van het bedrijf.

Exact Online Voordelen:

  Standaard
Goede software
BTW – en ICP-aangift
Automatische incasso
30 dagen gratis testen
   
Vanaf prijs €39

Nu  30 dagen gratis proberen
>> Bestellen bij Exact
proefabonnement stopt automatisch!

Top 5 Boekhoud Software

Score 9,8
Score 9,5
Score 9,4
Score 9,3
Score 8,7