vanaf€ 7,95Per jaar
Geschikt voor:
zzpmkbparticulieraccountant
vanaf€ 7,95Per jaar
  • Gratis 14 dagen uitproberen
  • Maandelijks opzegbaar
  • Kies je eigen modules

Review e-Boekhouden administratie software

e-Boekhouden.nl is een onderdeel van het bedrijf SkillSource gevestigd in Brabant. Het bedrijf bestaat sinds 2002 en is naast e-Boekhouden.nl ook eigenaar van een freelance platform en Incassobeheer.nl.

 

VOORDELEN:

  • Losse modules kiezen
  • Vanaf €7,95
  • Rating van 9.4 bij Trustpilot
  • Gratis extra gebruikers toevoegen
  • 14 dagen gratis uitproberen (stopt automatisch)

NADELEN:

  • Beperkingen in aantal facturen (bij ZZP/mini)

Aanbieding

Startende ondernemers kunnen nu Gratis gebruik maken van e-Boekhouden.nl. De voorwaarde is dat de inschrijving bij de KVK maximaal 15 maanden oud is.

Bestel e-Boekhouden.nl (nu gratis voor Starters!)

Tarieven & Modules

  ZZP/Mini
Standaard
Boekingen 240 boekingen (per jaar) Onbeperkt
Facturen 120 (per jaar) Onbeperkt
Boekhouden € 7,95 € 14,50
Facturen € 5,95
€ 9,50
Totaal € 13,90 €24,00
  bestel
bestel

e-Boekhouden.nl Review: Wat kun je er mee?

Voordat we de software pakketten en functies bekijken starten we op de website van e-boekhouden.nl. Deze is in onze ogen wat verouderd en beperkt. Zo laden de pagina’s langzaam en is de informatie per pagina soms wat beperkt. Met name de pagina’s ‘over ons’  en ‘functies’ bevatten weinig informatie en we missen een duidelijke uitleg over de klantenservice los van een enkel contactformulier.

Wie echter precies op zoek is naar één enkele module is bij e-Boekhouden.nl wel erg voordelig uit. De module Boekhouden is al te bestellen vanaf €7,95 per maand en de module Factureren zelfs al vanaf €5,95 per maand.

Ondanks de lage prijzen zien we dat de software qua functionaliteiten erg volledig is. Een BTW aangifte wordt automatisch verwerkt, de ICP aangifte wordt opgesteld, ook herinneringen en aanmaningen kunnen met enkele klikken worden verzonden.

Een opvallende extra is de mogelijkheid om facturen van leveranciers automatisch te verwerken door deze in een inbox van e-Boekhouden te laten komen. Hoe meer automatisch gaat hoe minder kans op fouten en hoe makkelijker het beheer is.

Naast het uitgebreide boekhouden en factureren zijn er ook nog veel andere mogelijkheden. Zo kun je met e-Boekhouden.nl je relatiebeheer uitvoeren en een ledenadministratie bijhouden.

Voor de grotere ondernemingen is aan te raden om te kiezen voor de Standaard modules, deze zijn iets duurder maar nog steeds goed betaalbaar en beschikken gelijk over onbeperkte aantallen facturen en boekingen.

e-boekhouden.nl beheer

e-Boekhouden Bankkoppelingen

Een belangrijk aspect van een goed boekhoudprogramma is natuurlijk de bankkoppeling. Met een automatische bankkoppeling worden af en bijschrijvingen automatisch verwerkt in je administratie en zelfs gekoppeld aan opgestelde facturen.

Bij e-boekhouden.nl zijn er bankkoppelingen met de grootste banken van Nederland: ING, Rabobank, ABN AMRO, Knab, Bunq en Triodos. Voor overige banken dien je zelf handmatig afschriften te importeren.

Webshop koppelingen

Webshop ondernemers kunnen ook hun webshop koppelen aan de administratiesoftware. Dankzij deze koppeling worden bestellingen in de webshop automatisch verwerkt in de boekhouding. Webshops waar e-Boekhouden.nl momenteel automatisch mee kan synchroniseren zijn: LightSpeed, Magento, Myshop, Shoppagina, Virtuemart en WooCommerce.

Gebruikerservaringen

Klanten van e-Boekhouden.nl beoordelen het bedrijf met een 4,7 / 5 op basis van ruim 900 reviews (via Trustpilot). Klanten zijn erg positief over het gebruikersgemak van de software, het is eenvoudig en goed.

e-Boekhouden.nl Klantenservice

Zoals eerder aangegeven ontbreekt er in onze ogen duidelijke informatie over de klantenservice van e-Boekhouden.nl op de website. Wel is het ons duidelijk dat er een chat is en vragen kunnen tevens via mail of het contactformulier gesteld worden. De telefonische helpdesk is bereikbaar via: 088 – 6500 200.

e-Boekhouden.nl voordelen:

  Standaard
Gratis voor Starters (15 maanden)
Keuze uit modules
14 dagen gratis proberen
Bankkoppelingen
   
Vanaf prijs (per maand) € 7,95

14 dagen Gratis uitproberen

Bestellen bij e-Boekhouden.nl

Proefabonnement stopt automatisch

Top 5 Boekhoud Software

Score 9,8
Score 9,5
Score 9,4
Score 9,3
Score 8,7